бул. Братя Бъкстон 85, Административна сграда Бояна, ет.2
София,
България
23.2728438
42.6578395
UserLikes
Име: БОРАЛИТ
Адрес: София, бул. Братя Бъкстон 85, Административна сграда Бояна, ет.2
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.boralit-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пречиствателни съоръжения и оборудване
Дейност:

Системи за пречистване на отпадни води, резервоари, маслоуловители, сепаратори и др.

Ключови думи: септична яма, септична яма цена, почистване на септични ями, пречиствателни станции, пречиствателна станция

За нас

Фирма БОРАЛИТ се гордее с богатата си, над тридесет и пет годишна фирмена история и с дългия си опит в ротационното отливане на полиетилен. Компанията предлага на пазара една широка гама от над 300 сертифицирани типа системи за: пречистване на отпадни води /за домакински и промишлени нужди/, резервоари за надземен и подземен монтаж, резервоари за събиране на дъждовна вода, маслоуловители и сепаратори, както и захранващи тръбни системи, пробни колектори, задържащи резервоари, саксии и др. От всичките тези продукти се поддържат складови наличности, но могат да бъдат произведени и по поръчка.


БОРАЛИТ е единственото предприятие за ротационно леене в страните от БЕНЕЛЮКС, което притежава сертификат KIWA – клас II за резервоарите, предназначени за системите IBA за пречистване на отпадни води (сертификат К23339/1). Експлоатационните характеристики на тези системи са изпитани и сертифицирани (сертификат К23575/1). Системите IBA за пречистване на отпадни води бяха изпитани съобразно изискванията на Датските стандарти – които са известни като най-стриктните на европейския пазар – и показаха отлично качество. Освен това, продуктите имат и Германския TÜV-сертификат, както и сертификат за съответствие с изискванията на EN 12566-3. В заключение, БОРАЛИТ е получила и сертификата Benor (CRT-004-KW) за системите си за пречистване на отпадни води.




 
Открийте ни в Google+